Sepet

Tüm siparişlerde ücretsiz gönderim.

Ucuz Sünger Yatak

Ucuz Sünger Yatak

Ucuz sünger yatak modellerimiz sert ve yoğun bir yapıya sahiptir. Tek kişilik, çift kişilik ve katlanabilir gibi farklı modellere sahiptir. Kaliteli malzemelerden ürettiğimiz sünger yatak modellerimiz insan sağlığını da destekler. Fiziksel ve zihinsel yorgunluklar sonrasında verimli bir uyku uyunabilmesini sağlayan ortopedik modellerimizdir. Poliüretan malzemeden ürettiğimiz süngerler oldukça elastik ve uygun fiyatlıdır. En ucuz sünger yatak modellerimizden sipariş oluşturabilmek için kalınlık ve ölçü bilgisi vermeniz gereklidir. Farklı yoğunluk ve kalınlıklarda süngerler ile sünger yatak imal ediyoruz. Yatak imalatında çoğunlukla sarı ve gri renkte sünger üretimi yapıyoruz. Kullandığımız sünger orijinal özelliklerini kaybetmeden durabilen dayanıklı malzemedir ve destekleme özelliği ile konforlu kullanım imkanı sağlar.

Ucuz Sünger Yatak Modelleri

Tek kişilik ve çift kişilik ucuz sünger yatak modellerimiz vardır. Yoğunluğu fazla ve sert sünger yatak modellerimiz ile sırt, bel ve boyun bölgenizde rahatsızlık hissetmezsiniz. Ucuz sünger yatak çift kişilik ve tek kişilik modellerimizin kılıfları çabuk kuruyabilen pamuktan imal ettiğimiz kumaşlardır. Yazın terletmez, kışın ısınılmasını sağlar. Bu nedenle uyku esnasında terleme problemi yaşayanların gece rahat bir uyku uyuyabilmeleri için ideal bir üründür. Yetişkin ve çocukların yataklarının yanı sıra bebek yataklarında da ucuz sünger yataklarımız kolaylıkla kullanılabilir. Özellikle kılıfının kolay temizlenebilir ve yıkanabilir olması sebebi ile bebek yatağı gibi sık temizlenmesi gereken yerlerde tercih edilen bir sünger yataktır.

Ucuz Sünger Yatak Ölçü ve Özellikleri

Sünger yatak modellerimizi sizin istediğiniz ölçülerde yüksek hassasiyet ile üretiyoruz. Çift kişilik ucuz sünger yatak üretimlerimizi 140×200 cm’den başlayan ölçüler ile yapıyoruz. Standart ölçülere ek olarak belirteceğiniz özel ölçüler ile de çift kişilik sünger yatak üretebiliyoruz. 80×190 cm’den 160×200 cm’e kadar ucuz sünger yatak tek kişilik üretimi yapabiliyor ve özel ölçüler istemeniz halinde bu ölçülere göre de çalışabiliyoruz.

Ucuz sünger yatak modellerimiz ortopedik olması ile beraber bel ve sırt ağrıları olanlar için de yeterli derecede sertliğe sahiptir. Kaliteli, sert ve dayanıklı malzemeden ürettiğimiz ürünlerimizdir. Aynı zamanda kılıfı bulunur ve %100 pamuklu kumaştan olan kılıfı rahatlıkla temizleyebilirsiniz. Omurilik yapısını destekleyen ve fiziksel sağlığınız açısından zararı bulunmayan ürünlerimizdir.

Ucuz Sünger Yatak Üretiminde Dikkat Edilenler

Vücut sağlığı ve omurga yapısını koruyabilmesi için sert sünger yatak üretimi yapıyoruz. Ortopedik sünger yataklarımız vücudun şeklini aldıkları için vücudun yatağa gömülmesinin önüne geçerler. Bakteri oluşumuna karşı koruyucu etkisi bulunan materyallerden üretilen sünger yatak modellerimiz, ucuz oldukları kadar dayanıklıdırlar. Bu nedenle uzun seneler boyunca ucuz sünger yatak modellerimizin kullanılabilmesi mümkündür. Ucuz sünger yatak modellerimizi sadece yatak için kullanmayacak olmanız halinde, katlanır sünger yatak modellerimizi tercih edebilirsiniz. Katlanır sünger yatak en ucuz fiyatlar ile satışa sunduğumuz modellerimizi koltuk olarak da kullanabilirsiniz. Sert ve yoğun olduğu için zaman içerisinde eğilip bükülmesi gibi sorunlar yaşamazsınız.

Ucuz Sünger Yatak Fiyatları

Ucuz sünger yatak fiyatları; üretiminde kullanılan materyale, süngerin kalitesine, ölçüsüne, kalınlık ve yoğunluğuna göre belirlenir. Sünger yatak üretiminde kaliteli olduğu kadar sağlığınız için de uyumlu malzemeler kullanıyoruz. Sıcaklığı dengeleyen bir kılıfının olması ve malzemesinin özellikleri ile uygun fiyatlar ile satın alabileceğiniz ürün modelleridir. Ucuz sünger yatak modelleri arasından materyalin özelliklerine ve bütçenize göre seçim yaparak diğer yatak çeşitlerine göre daha uygun fiyatlar ile ucuz sünger yatak sahibi olabilirsiniz. Esnek poliüretan malzemeden imal ettiğimiz sünger yataklarımız oldukça kaliteli oldukları için kullanım ömürleri oldukça fazladır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Ücretsiz Kargo

Tüm ürünler ücretsiz kargo ile kapınızda!

İade & Değişim

İade ve değişimde yasal mevzuat uygulanır.

Kalite

Sattığımız süngerler tüm sertifikaları mevcuttur..

Güvenli Ödeme

Paytr Altyapısını Kullanarak Güvenli 3D ile ödeme almaktayız.